• İngilizce 7 – Test 6



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2015 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
My brother is keen – - watching football. He never misses watching a match.

A) in
B) at
C) on
D) of

Soru 2
I’m a hardworking student. My father is always proud – - me.

A) for
B) of
C) in
D) on

Soru 3
Nasreddin Hodja is famous – - his banters.

A) for
B) of
C) to
D) on

Soru 4
I have bought a new computer. I’m dissappointed – - it.

A) from
B) with
C) for
D) at

Soru 5
Ayşe is – - of sleeping alone.

A) famous
B) proud
C) afraid
D) bad

Soru 6
Mithat likes water sports. He is – - about diving.

A) interested
B) familar
C) similar
D) crazy

Soru 7
Have you – - travelled by a ship?

A) ever
B) after
C) never
D) before

Soru 8
I haven’t gone shopping – - .

A) just
B) since
C) already
D) recently

Soru 9
My little sister hasn’t seen a snake – - .

A) already
B) before
C) just
D) ever

Soru 10
Sinem was exhausted because she had been – - the clothes more than two hours.

A) teaching
B) taking
C) ironing
D) working

Soru 11
I have never – - Sushi.

A) gone
B) swum
C) tasted
D) talked

Soru 12
I have – - my hands before the dinner.

A) washed
B) washing
C) to wash
D) wash

Soru 13
I – - since four o’clock. I haven’t arrived home yet.

A) will have been drawn
B) have been driving
C) will be driving
D) was driving

Soru 14
I – - my parents lately. I miss them a lot.

A) visited
B) am visiting
C) will not visit
D) haven’t visited

Soru 15
Canan: “ What are your hobbies?Canan asked me – - my hobbies were.

A) if
B) why
C) what
D) which

Soru 16
Serpil: “ Did you buy a new bag?”
Serpil asked me – - I had bought a new bag.

A) before
B) when
C) while
D) if

Soru 17
She said: “ I must go on time.”
She said me she – - go on time.

A) had to
B) must
C) can
D) may

Soru 18
Mother: “Wash your hands.”
Mother – - me to wash my hands.

A) told
B) said
C) asked
D) spoke

Soru 19
Beyza: “I was reading a book last night.”
She said that she had been reading a book – - .

A) at night
B) to night
C) that night
D) the previous night

Soru 20
How long – - when I called you?

A) have you been sleeping
B) had you been sleeping
C) are you sleeping
D) will you sleeping

1.C 2.B 3.A 4.B 5.C 6.D 7.A 8.D 9.B 10.C 11.C 12.A 13.B 14.D 15.C 16.D 17.A 18.A 19.C 20.B