İngilizce 7 – Test 1

Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I’m afraid ……..…. dogs.

A) about
B) with
C) to
D) of

Soru 2
Gaziantep is famous ……..…. its baklava.

A) from
B) for
C) in
D) on

Soru 3
David asked Amy ……..…. she had any money.

A) up
B) as
C) if
D) at

Soru 4
I have …..…. repaired my car.

A) recently
B) already
C) yet
D) lately

Soru 5
Have you ……..…. ridden a camel?

A) ever
B) never
C) since
D) just

Soru 6
What have you been doing ……..….?

A) last week
B) next month
C) lately
D) nowadays

Soru 7
Tom is ……..…. with his customers at the moment.

A) different
B) ready
C) good
D) busy

Soru 8
Mothers are always ……..…. about their children.

A) interested
B) similar
C) worried
D) responsible

Soru 9
I’m …….. at playing tennis.

A) bad
B) keen
C) late
D) crazy

Soru 10
I’m ……..…. with your marks. You could do better.

A) familiar
B) disappointed
C) pleased
D) delightful

Soru 11
The old man ……..…. never been to an opera before.

A) is
B) had
C) will
D) was

Soru 12
I’m very tired now. I ……..…. working all day.

A) have been
B) had been
C) would be
D) will be

Soru 13
The secretary has ……..…. two letters.

A) lived
B) played
C) typed
D) drunk

Soru 14
Barbara ……..…. to her new flat before we went to İzmir.

A) moves
B) is moving
C) has moved
D) had moved

Soru 15
I ……..…. the window. It’s clean now.

A) clean
B) have cleaned
C) cleaned
D) am cleaning

Soru 16
They ……..…. when I entered the room.

A) have been fighting
B) had been fighting
C) are fighting
D) fight

Soru 17
Mehmet: “Where is your father?” Mehmet ……..…. me where my father was.

A) asked
B) told
C) said
D) knew

Soru 18
Hasan: “I can play the guitar and the violin.” Hasan said that he ……… play the guitar and the violin.

A) would
B) could
C) might
D) had to

Soru 19
Pelin: “I’m going to Ankara today.” Pelin said that she was going to Ankara ……..…. .

A) the previous day
B) the next day
C) the last day
D) that day

Soru 20
Lale: “I want to learn English.” Lale said that ……….

A) she wanted to learn English.
B) she had to speak English.
C) she was learning English.
D) she could speak English.

1. D 2. B 3. C 4. B 5. A 6. C 7. D 8. C 9. A 10. B 11. B 12. A 13. C 14. D 15. B 16. B 17. A 18. B 19. D 20. A