• İngilizce 6 – Test 6



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2015 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I hate hamburger. I – - eat hamburger.

A) never
B) often
C) always
D) usually

Soru 2
It is 8 o’clock. I’m having breakfast – - .

A) today
B) yesterday
C) every week
D) at the moment

Soru 3
- – I arrive home, I will call you.

A) Who
B) When
C) While
D) Where

Soru 4
- – I went to work, I had my breakfast.

A) Because
B) Before
C) While
D) As

Soru 5
- – I saw the accident, I called an ambulance.

A) As soon as
B) Although
C) Before
D) As

Soru 6
Ali is happy – - he has got a lot of problems.

A) if
B) after
C) before
D) although

Soru 7
You get orange – - you mix red and yellow.

A) although
B) before
C) if
D) as

Soru 8
The baby hasn’t been sleeping – - two hours.

A) after
B) since
C) for
D) if

Soru 9
- – I have a piece of cake, please?

A) May
B) Did
C) Have
D) Should

Soru 10
The film was – - boring that I left earlier.

A) such
B) much
C) that
D) so

Soru 11
You should answer all the exam questions – - .

A) softly
B) loudly
C) correctly
D) unhappily

Soru 12
My mother has been – - the house all day.

A) studying
B) cleaning
C) making
D) coming

Soru 13
Don’t call me. I will be – - in my office.

A) writing
B) singing
C) working
D) speaking

Soru 14
If I – - you, I – - listen to my parents’ advice.

A) were / would
B) am / would
C) were / can
D) was / can

Soru 15
I – - to work when I was younger but now I go to work by car.

A) can walk
B) might walk
C) should walk
D) used to walk

Soru 16
This time next year I – - a holiday in our summer house.

A) had
B) have
C) to have
D) will be having

Soru 17
The woman – - ring has been stolen is very unhappy.

A) whose
B) who
C) where
D) which

Soru 18
The book – - I read was very interesting.

A) who
B) which
C) whose
D) where

Soru 19
If I were rich, – - .

A) I can walk in the street
B) I would have eaten a lot
C) I would help poor people
D) I will swim in the pool

Soru 20
If you had asked, – - .

A) I answered you
B) I will answer you
C) I would answer you
D) I would have answered you

1.A 2.D 3.B 4.B 5.A 6.D 7.C 8.C 9.A 10.D 11.C 12.B 13.C 14.A 15.D 16.D 17.A 18.B 19.C 20.D