• İngilizce 6 – Test 1



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I’ll go to Antalya for the summer holiday ……..…. my father allows.

A) as
B) up
C) if
D) of

Soru 2
This is the boy ……..…. had a terrible accident last week.

A) which
B) where
C) whose
D) who

Soru 3
The chair ……..…. is broken is in the kitchen.

A) what
B) which
C) when
D) why

Soru 4
……..…. I study a lot, I’m not successful enough.

A) Because
B) Before
C) Although
D) When

Soru 5
You can go to bed ……..…. you brush you teeth.

A) after
B) while
C) then
D) than

Soru 6
If you ……..…. the president, what would you do?

A) did
B) are
C) have
D) were

Soru 7
We have been waiting for you ……..…. .

A) tomorrow
B) yesterday
C) today
D) all day

Soru 8
I’m writing a letter ……..…. .

A) at the moment
B) occasionally
C) every month
D) everywhere

Soru 9
There is a strange man ……..…. the door.

A) abroad
B) outside
C) upstairs
D) downstairs

Soru 10
I ……..…. go to school late.

A) quickly
B) tonight
C) scarcely
D) simply

Soru 11
She has been walking ……. she woke up.

A) then
B) when
C) since
D) after

Soru 12
He is ……… a nice person that everbody likes him.

A) such
B) much
C) very
D) many

Soru 13
..…. you open the door, please?

A) May
B) Would
C) Did
D) Have

Soru 14
If the team had ……..…. before the tournament, they could have won.

A) practised
B) printed
C) caught
D) become

Soru 15
I have been ………. lesson for two hours.

A) study
B) studied
C) studying
D) to study

Soru 16
I ……..…. to Germany at 8 o’clock tomorrow.

A) will be flying
B) was flying
C) have flown
D) would fly

Soru 17
……..…. I’m thirsty.

A) Could I have the bill, please?
B) Can you bring me a glass of water?
C) May I go out and play with my friends?
D) Would you help me with my homework?

Soru 18
If you don’t help me, ……..….

A) we could find a cheap flight.
B) she would go to the seaside.
C) he wouldn’t get a scholarship.
D) I can’t finish painting the room.

Soru 19
If you put water in the freezer, ……..….

A) it’s expanding.
B) it turns into ice.
C) it wouldn’t burn.
D) it would have boiled.

Soru 20
If you had closed the door, ……..….

A) you would have got wet.
B) we could have bought that car.
C) the cat wouldn’t have run away.
D) they couldn’t have moved to İstanbul.

1. C 2. D 3. B 4. C 5. A 6. D 7. D 8. A 9. B 10. C 11. C 12. A 13. B 14. A 15. C 16. A 17. B 18. D 19. B 20. C