İngilizce 5 – Test 5

1 – 20. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz.

Bu Testteki Sorular (AÖL) 2015 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
I haven’t been to Madrid – – – – a long time.

A) after
B) since
C) then
D) for

Soru 2
Elif has been very happy – – – – her son came back home.

A) since
B) after
C) when
D) then

Soru 3
The manager will fly to Barcelona – – – – .

A) at the moment
B) last night
C) this week
D) yesterday

Soru 4
– – – I was in the garden, the dog was barking.

A) Then
B) When
C) Since
D) While

Soru 5
He solved the problem more easily – – – – me.

A) than
B) then
C) from
D) when

Soru 6
He did his homework – – – – than Ahmet.

A) best
B) well
C) good
D) better

Soru 7
People read more – – – – than they did in the past.

A) many
B) much
C) often
D) farther

Soru 8
Gold is – – – – expensive than silver.

A) more
B) many
C) much
D) most

Soru 9
Nonsmokers are – – – – than smokers.

A) hotter
B) earlier
C) heavier
D) healthier

Soru 10
Jonathan can speak French more – – – – than Martin.

A) dangerously
B) fluently
C) happily
D) early

Soru 11
Let’s have a party, – – – – ?

A) will we
B) will you
C) shall we
D) shall you

Soru 12
Don’t go out at night, – – – – ?

A) do you
B) will you
C) have you
D) were you

Soru 13
He has bought a new house, – – – – ?

A) won’t he
B) hasn’t he
C) wasn’t he
D) doesn’t he

Soru 14
The poor man hasn’t – – – – anything for two days.

A) eat
B) ate
C) eaten
D) eating

Soru 15
There – – – – a big park for kids in the town but now there isn’t.

A) used to be
B) has to be
C) will be
D) may be

Soru 16
She – – – – go to the party with them last night.

A) can’t
B) won’t
C) didn’t
D) doesn’t

Soru 17
The students – – – – a very difficult exam and most of them failed.

A) visited
B) called
C) drank
D) had

Soru 18
How – – – – you – – – – to the school yesterday?

A) did / go
B) will / go
C) are / going
D) was / going

Soru 19
A: I have to finish this work.B: Don’t worry! I – – – – you.

A) had helped
B) will help
C) could help
D) was helping

Soru 20
Sedat was fixing the car in the garage while – – – – .

A) they had an accident
B) you often go to museum
C) I was watering the flowers
D) he will go abroad tomorrow

1.D 2.A 3.C 4.B 5.A 6.D 7.C 8.A 9.D 10.B 11.C 12.B 13.B 14.C 15.A 16.C 17.D 18.A 19.B 20.C