• İngilizce 5 – Test 1



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
Don’t cheat during the exam, will ……..….?

A) they
B) you
C) we
D) he

Soru 2
This car is ..…. than that car.

A) the fastest
B) fastest
C) faster
D) fast

Soru 3
My mother drives more ……..…. than my father.

A) carefully
B) clearly
C) easily
D) early

Soru 4
The film was ……..…. than we expected.

A) more
B) further
C) less
D) better

Soru 5
Ayhan is ……..…. hardworking than Mehmet.

A) much
B) many
C) more
D) most

Soru 6
She was drinking coffee ……..…. she saw an old friend.

A) when
B) while
C) who
D) which

Soru 7
He has lived in this city ……..…. twenty years.

A) since
B) for
C) up
D) to

Soru 8
The baby hasn’t eaten anything ……..…. morning.

A) then
B) when
C) while
D) since

Soru 9
I ……..…. watch horror films when I was young. I wasn’t afraid of them.

A) can
B) will
C) used to
D) have to

Soru 10
Let’s go out, ……..….

A) shall we?
B) will she?
C) did they?
D) are you?

Soru 11
Don’t make noise, ……..….

A) does he?
B) have they?
C) will you?
D) did we?

Soru 12
We will buy a new house …… .

A) yesterday
B) today
C) now
D) soon

Soru 13
I used to ………. short pants when I was a child.

A) wear
B) travel
C) work
D) cry

Soru 14
I have ……..…. English since 10 a.m.

A) seen
B) studied
C) told
D) lived

Soru 15
Can you lend me some money? I will ……..…. it back tomorrow.

A) play
B) buy
C) finish
D) give

Soru 16
I ……..…. to a tennis match yesterday.

A) have gone
B) am going
C) went
D) go

Soru 17
Scientists ……..…. many new inventions in the future.

A) are making
B) have made
C) will make
D) made

Soru 18
It ……..…. to rain while I was watering the flowers.

A) start
B) started
C) starts
D) is starting

Soru 19
While we ……..…. at the breakfast table, the telephone rang.

A) sit
B) are sitting
C) sat
D) were sitting

Soru 20
He ……..…. tea in a cafe when I saw him.

A) drank
B) drinks
C) is drinking
D) was drinking

1. B 2. C 3. A 4. D 5. C 6. A 7. B 8. D 9. C 10. A 11. C 12. D 13. A 14. B 15. D 16. C 17. C 18. B 19. D 20. D