İngilizce 4 – Test 6

1 – 19. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz.

Bu Testteki Sorular (AÖL) 2015 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
Murat and Zehra haven’t decided on a name for the baby – – – – .

A) for
B) ever
C) never
D) yet

Soru 2
I haven’t seen him – – – – last Monday.

A) for
B) since
C) ever
D) never

Soru 3
Write your names down – – – – your exam papers.

A) on
B) of
C) at
D) under

Soru 4
After the lesson, I will be waiting for you – – – – the school canteen.

A) in
B) at
C) on
D) of

Soru 5
Maths exam was – – – – than English exam.

A) more difficult
B) most difficult
C) difficulty
D) difficult

Soru 6
Doctors have done their best, but his situation is getting – – – – .

A) best
B) bad
C) worst
D) worse

Soru 7
This watch is the – – – – one in this shop.

A) cheap
B) cheaper
C) cheapest
D) cheaper than

Soru 8
She arrived in her office an hour – – – – .

A) earlier
B) kinder
C) clearer
D) louder

Soru 9
If you want to get well, you should use your medicine – – – – .

A) kindly
B) loudly
C) simply
D) regularly

Soru 10
Winter is – – – – than summer in Turkey.

A) colder
B) cold
C) the coldest
D) coldest

Soru 11
I can’t hear you. Speak a bit – – – – , please.

A) suddenly
B) easily
C) quietly
D) loudly

Soru 12
The weather was very rainy yesterday. So we didn’t – – – – shopping.

A) going
B) went
C) go
D) to go

Soru 13
Atatürk – – – – born in 1881 in Salonika.

A) was
B) were
C) is
D) be

Soru 14
I haven’t – – – – to anywhere before.

A) fly
B) flown
C) flew
D) to fly

Soru 15
Before Nihal started school, she – – – – count numbers.

A) shall
B) can
C) could
D) may

Soru 16
We can move to our new house. I have – – – – painted it.

A) already
B) ever
C) never
D) before

Soru 17
Have you – – – – seen a giraffe?

A) never
B) ever
C) for
D) since

Soru 18
You have got low marks in Geography. – – –

A) Can I use your English dictionary?
B) Could you help me do my homework?
C) You must have a rest for a while.
D) You should study hard for the next exam.

Soru 19
Be careful of this knife. – – –

A) Can I go out now?
B) You can cut your fingers.
C) Can you cook something to eat?
D) Let’s go out to drink coffee.

Soru 20
(1.living) – (2.How long) – (3.you)
(4.been) – (5.have) – (6.in Bursa?)

Yukarıda karışık olarak verilen kelimelerin doğru sıralandığı seçeneği işaretleyiniz.

A) 2 / 4 / 5 / 6 / 3 / 1
B) 2 / 5 / 4 / 3 / 1 / 6
C) 2 / 5 / 3 / 4 / 1 / 6
D) 2 / 5 / 6 / 1 / 3 / 4

1.D 2.B 3.A 4.B 5.A 6.D 7.C 8.A 9.D 10.A 11.D 12.C 13.A 14.B 15.C 16.A 17.B 18.D 19.B 20.C