• İngilizce 4 – Test 5



1 – 20. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz.

Bu Testteki Sorular (AÖL) 2015 – 2. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
Emre likes playing snowball – - – - winter.

A) at
B) on
C) as
D) in

Soru 2
The grocer’s is – - – - of the bookstore.

A) in front
B) next to
C) between
D) behind

Soru 3
I went to İzmir two years – - – - .

A) for
B) ago
C) since
D) after

Soru 4
I haven’t been to Egypt – - – - .

A) already
B) ever
C) before
D) never

Soru 5
A car is – - – - expensive than a bike.

A) many
B) much
C) most
D) more

Soru 6

AliCem Ali is – - – - than Cem.

A) shorter
B) thinner
C) fatter
D) weaker

Soru 7
Yozgat is – - – - than Ankara.

A) heavier
B) smaller
C) faster
D) longer

Soru 8
Health is the most – - – - thing in the world.

A) delicious
B) crowded
C) hardworking
D) important

Soru 9
Büyükada is the – - – - island I have ever visited.

A) most interesting
B) more interesting
C) less interesting
D) interesting

Soru 10
Don’t speak – - – - in the hospital!

A) clearly
B) easily
C) quickly
D) loudly

Soru 11
The thief opened the door – - – - and entered the house.

A) accurately
B) quietly
C) simply
D) sincerely

Soru 12
- – - you help me cook the dinner?

A) Should
B) Must
C) Would
D) May

Soru 13
Don’t drive so fast. You – - – - have an accident.

A) should
B) would
C) must
D) can

Soru 14
I have – - – - my new jacket.

A) paid
B) finished
C) worn
D) called

Soru 15
Have you – - – - your homework?

A) doing
B) done
C) did
D) do

Soru 16
We – - – - together yesterday.

A) have
B) had
C) were
D) are

Soru 17
Who – - – - the chocolate?

A) eat
B) ate
C) eating
D) to eat

Soru 18
I didn’t – - – - my uncle yesterday.

A) visit
B) visited
C) visiting
D) to visit

Soru 19
You don’t need to wash the car. – - – - .

A) She hasn’t washed her clothes yet
B) He has just painted his room
C) They haven’t gone out yet
D) I have already cleaned it

Soru 20
You have an important exam tomorrow. – - – - .

A) You should study
B) You may fall down
C) You can ride a horse
D) You would drink milk

1.D 2.A 3.B 4.C 5.D 6.C 7.B 8.D 9.A 10.D 11.B 12.C 13.D 14.C 15.B 16.C 17.B 18.A 19.D 20.A