• İngilizce 4 – Test 1



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
The children are playing snowball ……..…. the garden.

A) betwen
B) in
C) at
D) on

Soru 2
She ……..…. worked in the same company for eight years.

A) have
B) did
C) has
D) is

Soru 3
Tuncay ……..…. ten hours on Sunday.

A) slept
B) sleep
C) sleeping
D) to sleep

Soru 4
My son likes reading very much. He ……..…. two books last week.

A) studied
B) went
C) read
D) saw

Soru 5
Ersin ……..…. his leg. He’s at the hospital now.

A) has broken
B) breaks
C) broke
D) break

Soru 6
I have lived in Ankara for ……..…. .

A) July
B) yesterday
C) last holiday
D) 5 years

Soru 7
Have you ……..…. eaten Chinese food?

A) as
B) if
C) ever
D) never

Soru 8
I have never been abroad ……..…. .

A) after
B) before
C) when
D) while

Soru 9
Emre hasn’t seen his uncle ……..…. June.

A) for
B) ago
C) last
D) since

Soru 10
I haven’t posted the letters ……..…. .

A) yet
B) just
C) for
D) already

Soru 11
Planes are more expensive ……..…. busses.

A) then
B) than
C) more
D) most

Soru 12
The ……..…. difficult problem was the last one.

A) most
B) more
C) many
D) much

Soru 13
Excuse me. Where is ……..…. post office?

A) near
B) nearer
C) nearest
D) the nearest

Soru 14
The film was ……..…. than I thought.

A) good
B) best
C) better
D) the best

Soru 15
The Museum of Anatolian Civilization is ……..…. museum in Turkey.

A) big
B) bigger
C) biggest
D) the biggest

Soru 16
Kızılırmak is the ……..…. river in Turkey.

A) highest
B) longest
C) earliest
D) laziest

Soru 17
The weather is ……..…. than yesterday. There is a bad storm and it is very cold now.

A) further
B) better
C) less
D) worse

Soru 18
You ……..…. stop smoking. It is very dangerous for your health.

A) can
B) would
C) could
D) should

Soru 19
It’s very noisy. I ……..…. hear you.

A) can’t
B) mustn’t
C) shouldn’t
D) wouldn’t

Soru 20
The students must finish their homework ……..…. .

A) nicely
B) boldly
C) quickly
D) dangerously

1. B 2. C 3. A 4. C 5. A 6. D 7. C 8. B 9. D 10. A 11. B 12. A 13. D 14. C 15. D 16. B 17. D 18. D 19. A 20. C