• İngilizce 3 – Test 1



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır
Soru 1
Everyone in this company uses ………… computer.

A) a
B) an
C) the
D) any

Soru 2
She doesn’t drink ………. water.

A) a lot of
B) much
C) many
D) some

Soru 3
I don’t have ………… money.

A) a little
B) a few
C) many
D) any

Soru 4
Look here! ………… is the biggest watermelon I have ever seen.

A) That
B) This
C) These
D) Those

Soru 5
This is not …………, it is mine.

A) yourself
B) yours
C) your
D) you

Soru 6
What ………… your father do?

A) be
B) is
C) has
D) does

Soru 7
Oil ………… you fat.

A) make
B) made
C) makes
D) to make

Soru 8
Look up! The sky ………… dark.

A) get
B) gets
C) getting
D) is getting

Soru 9
I really ………… to get high mark from the exam.

A) want
B) to want
C) wanting
D) am wanting

Soru 10
Don’t make noise. The baby is sleeping ………… .

A) always
B) yesterday
C) everyday
D) at the moment

Soru 11
He is ………… complaining about something! I wish he would not.

A) constantly
B) ever
C) often
D) never

Soru 12
He couldn’t win the race ………… he didn’t get the prize.

A) but
B) and
C) so
D) or

Soru 13
We have a …………………… table in our kitchen.

A) beautiful wooden round
B) wooden round beautiful
C) round beautiful wooden
D) beautiful round wooden

Soru 14
Linda is busy. …………

A) She never drinks coke.
B) She often wakes up early.
C) She doesn’t have a new car.
D) She’s speaking on the phone.

Soru 15
A: What is ………… name?
B: Her name is Neva.

A) his
B) your
C) her
D) its

Soru 16
A: ………… does Alper live?
B: In Zonguldak.

A) Who
B) Which
C) Where
D) When

Soru 17
A: ……… do you work so much?
B: Because I need a lot of money.

A) How
B) Why
C) What
D) Whose

Soru 18
A: What do you usually do in your free time?
B: ……………………

A) I play chess and football.
B) I prefer milk to coffee.
C) I go to bed at 10.00
D) I go to work by bus.

Soru 19

Who lives in Germany?

A) Ayşe
B) Ali
C) Ümit
D) Rafael

Soru 20
What does Ümit do?

A) He is a doctor.
B) He is a driver.
C) He is a teacher.
D) He is a lawyer.

1. A 2. B 3. D 4. B 5. B 6. D 7. C 8. D 9. A 10. D 11. A 12. C 13. D 14. D 15. C 16. C 17. B 18. A 19. B 20. C