İngilizce 2 – Test 6

1 – 20. sorularda boş bırakılan yere uygun gelen kelime ya da ifadeyi işaretleyiniz.

Bu Testteki Sorular (AÖL) 2015 – 3. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
He has run the company – – seventeen years.

A) yet
B) for
C) since
D) then

Soru 2
I haven’t seen a kangaroo – – .

A) already
B) since
C) up to now
D) for

Soru 3
– – he was born, his father was working abroad.

A) Why
B) What
C) Where
D) When

Soru 4
Mete was talking – – in the hospital. So the nurse warned him.

A) silent
B) silently
C) loud
D) loudly

Soru 5
Your pronunciation in English is – – than mine.

A) best
B) better
C) good
D) the best

Soru 6
Buğra is – – student in the class.

A) the tallest
B) taller than
C) tallest
D) tall

Soru 7
The river Nile is – – than the Amazon.

A) the long
B) long
C) longer
D) the longest

Soru 8
Harry Potter series – – by J.K. Rowling.

A) were written
B) have written
C) are writing
D) wrote

Soru 9
How about – – her at the hospital?

A) visit
B) to visit
C) visited
D) visiting

Soru 10
I would rather – – TV than listen to music.

A) watching
B) watch
C) to watch
D) watches

Soru 11
After dinner, my grandmother – – us a real ghost story last night.

A) started
B) saw
C) told
D) watched

Soru 12
Would you – – to drink coffee or milkshake?

A) rather
B) prefer
C) know
D) call

Soru 13
I think the red blouse – – you better.

A) will suit
B) can try
C) should buy
D) may go

Soru 14
Where – – you – – after you called the police?

A) will / go
B) do / go
C) are / go
D) did / go

Soru 15
Tarık – – a strange noise while he – – a rest in his room.

A) is hearing / has had
B) heard / was having
C) was hearing / had
D) heard / had

Soru 16
Selen: May I use your pen?
Selen asked me if she – – use my pen.

A) can
B) may
C) might
D) will

Soru 17
Ceren asked Anıl if he wanted to go out with her.
Ceren to Anıl: – – ?

A) Do you want to go out with me
B) Where do you want to go out
C) Did you want to go with Anıl
D) Will you stay at home alone

Soru 18
If you are afraid of being alone at home, – – .

A) you could call me
B) you can stay here
C) you had slept early
D) you would have cried

Soru 19
My friend always tells lies to me. I wish – – .

A) I were a liar
B) he had visited
C) I have a new car
D) he were honest

Soru 20
If you were rich, – – ?

A) where will you come
B) why had you broken it
C) what would you do
D) where did you go

1.B 2.C 3.D 4.D 5.B 6.A 7.C 8.A 9.D 10.B 11.C 12.B 13.A 14.D 15.B 16.C 17.A 18.B 19.D 20.C