• İngilizce 2 – Test 1



Bu Testteki Sorular (AÖL) 2014 – 1. Dönem Sınavından Alınmıştır

Soru 1
He has lived in Konya ………… 2005.

A) from
B) at
C) since
D) for

Soru 2
They are too young to look after ………… .

A) themselves
B) yourselves
C) himself
D) herself

Soru 3
I have never ………… to Istanbul before.

A) being
B) been
C) to be
D) be

Soru 4
I ………… her since she came from the hospital.

A) saw
B) don’t see
C) won’t see
D) haven’t seen

Soru 5
If he ………… enough money, he ………… shopping tomorrow.

A) have / go
B) has / went
C) has / will go
D) had / goes

Soru 6
When I was a child, I was afraid of ………… a horse.

A) ride
B) rode
C) to ride
D) riding

Soru 7
Today is ………… than it was yesterday.

A) hot
B) hotter
C) hottest
D) the hottest

Soru 8
I have got ………… money than my brother.

A) many
B) much
C) most
D) more

Soru 9
Tomorrow is Sunday. You ………… get up early. You can stay in bed until 11.

A) have to
B) don’t have to
C) must
D) should

Soru 10
I ………… study at home than play with my friends at weekends.

A) can
B) prefer
C) had better
D) would rather

Soru 11
Tim works ………… . He is very ……. .

A) slowly / slowly
B) slow / slowly
C) slowly / slow
D) slow / slow

Soru 12
Ayşe won’t wacth TV tonight, …………

A) will she?
B) does she?
C) did she?
D) is she?

Soru 13
If they played well, they would ………… .

A) lose the game
B) win the match
C) go to the cinema
D) cook delicious meals

Soru 14
Ayşe isn’t here. I wish …………

A) she is here.
B) she were here.
C) she will be here.
D) she has been here.

Soru 15
I can’t find my keys. I think …………

A) I will lose them.
B) I am losing them.
C) I have lost them.
D) I’m going to lose them.

Soru 16
……………………, if he arrives late.

A) He never apoligizes
B) He studies too much
C) He always comes late
D) He always comes early

Soru 17
A: ………… one do you want?
B: I want the green shirt.

A) What time
B) Where
C) Which
D) Why

Soru 18
A: What were you doing at 6 yesterday?
B: …………

A) I went shopping.
B) I do my homework.
C) I’m watching television.
D) I was sleeping at home.

Soru 19
A: Can I speak to Mrs. Demir.
B: I’m sorry she isn’t in. …………

A) She has gone out for lunch.
B) She was playing tennis in the court.
C) She will be watching tv at that time.
D) She is going to finish the project soon.

Soru 20
A: We have got two rooms. Which one would you like?
B: …………
A: Okay.

A) It is the next room.
B) Your hotel isn’t so clean.
C) The one with a balcony.
D) The room is very expensive.

1. C 2. A 3. B 4. D 5. C 6. D 7. B 8. D 9. B 10. D 11. C 12. A 13. B 14. B 15. C 16. A 17. C 18. D 19. A 20. C